Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Anunț privind stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2025-2026 

  

Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu informează reprezentanții mediului economic, elevii și părinții despre publicarea Calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2025-2026, aprobat prin Ordinul Ministrului Educației nr. 7436/2024

Acest document stabilește pașii necesari pentru planificarea cifrei de școlarizare, în colaborare cu agenții economici și autoritățile locale, pentru a răspunde cerințelor de formare profesională din regiune. 

În atenția agenților economici

  • Invităm firmele interesate să colaboreze cu unitatea noastră în definirea necesarului de calificări și locuri pentru pregătirea elevilor în cadrul învățământului profesional.
  • Colaborarea cu Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” asigură integrarea tinerilor în meserii solicitate pe piața muncii. 

Documentația disponibilă

  • Calendarul etapelor și acțiunilor pentru anul școlar 2025-2026;
  • Modele de solicitare pentru școlarizare în învățământul profesional;
  • Proceduri privind colaborarea între unitățile de învățământ și agenții economici. 

Pentru a consulta aceste documente, accesați secțiunea dedicată de pe site-ul nostru:
Documentația pentru învățământul profesional 2025-2026

Date de contact pentru colaborare

  • Telefon: 0254 248 877
  • E-mail: ctageoagiu@yahoo.com 

Vă invităm să participați activ la procesul de educare și formare profesională a tinerilor noștri. Împreună, putem crea oportunități solide pentru viitor!

 


  

Oportunități pt operatorii economici de a solicita clase de învățământ preuniversitar dual sau/și profesional PENTRU ANUL școlar 2023-2024

În atenția operatorilor economici!

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara susține dezvoltarea și promovarea învățământului dual și profesional.

Nevoia de performanță profesională și integrarea absolvenților pe piața muncii,  în contextul socio – economic actual, dezvoltarea parteneriatelor cu operatorii economici, atragerea de noi operatori economici care să investească  în formarea profesională a tinerilor prin învățământul profesional și dual, sunt priorități asumate de către echipa managerială a instituției noastre.

În acest context, informăm operatorii economici din județul Hunedoara, că în  conformitate cu prevederile O.M.E. nr. 6689/2023, au oportunitatea ca în perioada 24 noiembrie – 8 decembrie 2023, să solicite clase de învățământ dual sau profesional prin completarea solicitărilor de școlarizare în învățământul dual și profesional (Anexa 6  și Anexa 7) la prezentul ordin.

Astfel, conform prevederilor din  Calendarul de stabilire a cifrei de școlarizare, operatorii economici interesați pentru formarea elevilor în învățământul preuniversitar dual sau profesional, vor parcurge următoarele etape: 

  1. Pentru învățământul preuniversitar dual:

Operatorii    economici   transmit   la   C.N.D.I.P.T.   și   la   Inspectoratul   Școlar Județean Hunedoara, pe adresele de email registratura.cndipt@gmail.com și  luiza.cioara@isj.hd.edu.ro, solicitările de școlarizare în învățământul preuniversitar dual pentru anul școlar 2024-2025, conform modelului din Anexa nr. 7 la O.M.E. nr. 6689/2023.

            Termen: 8 decembrie 2023

  1. Pentru învățământul profesional:

Operatorii  economici transmit pe adresele de email ale unităților de învățământ profesional și tehnic și la Inspectoratul   Școlar   Județean Hunedoara, pe adresa de email  luiza.cioara@isj.hd.edu.ro, solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2024-2025, conform modelului din Anexa nr. 6 la O.M.E. nr. 6689/2023.

Termen: 8 decembrie 2023

Solicitările în format editabil pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara sau de pe forumul instituției, prin accesarea linkului http://forum.isj.hd.edu.ro/viewtopic.php?f=7&t=29557&sid=cdfa13e3363413c23b6851082f409450

Doar împreună vom  reuşi  să creăm o legătură, între  diferite categorii de public ţintă, dar cu interese similare şi obiective convergente. care pot vedea, mai presus de orice, un ţel comun, acela de a proiecta  o ofertă de formare profesională care să corespundă nevoilor operatorilor economici și care să-ți găsească un corespondent pe piața muncii.

 Anexa 6 și anexa 7 pot fi descărcate de aici